Europallets kopen: uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Europallets kopen bij Bongers Pallets

Europallets kopen? Als specialist met jaren ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor het in- en verkopen van pallets in meerdere soorten en maten. Bent u op zoek naar sterke pallets met een goede prijs/kwaliteit verhouding en een goede service? Voor europallets zit u bij ons goed.


Duurzame pallets kopen

Duurzaamheid vinden wij erg belangrijk, wij willen dan ook ons steentje bijdragen aan een beter milieu. Dit doen wij door beschadigde of kapotte pallets zo goed mogelijk te repareren, dit doen wij tevens in onze eigen werkplaats. Op deze manier kunnen wij onze pallets op een relatief goedkope manier verkopen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit die wij leveren. Pallets die niet herbruikbaar zijn demonteren wij en daarvan recyclen wij de onderdelen die wel herbruikbaar zijn.
Wij streven ernaar om geen onnodig hout te verspillen.

Assortiment pallets

Naast Europallets bieden wij een grootschalig assortiment met andere pallets aan. Wij bieden pallets aan geschikt voor verschillende industrieën, denk hierbij aan.
• Pallets voor stellingen
• Pallets voor transport
• Pallets voor de voedingsindustrie

Contact & werkwijze

Europallets kopen doet u bij Bongers, maar hoe gaan wij te werk? Wij verkopen pallets aan zowel particulieren als organisaties. Ook voor het verkopen van uw pallets bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan telefonisch contact met ons op. U heeft ook de mogelijkheid ons contact- of offerteformulier in te vullen en geven binnen 3 uur gehoor.