Pallethandel Rotterdam: deskundig & ervaren

Pallethandel Rotterdam: Bongers pallets

Een betrouwbare pallethandel in Rotterdam met jarenlange ervaring nodig? Bij Bongers pallethandel in Rotterdam bent u aan het juiste adres. Wij bieden onze klanten in Rotterdam en omstreken al jarenlang een goede service en scherpe tarieven. Vragen? Neem gerust contact op.


Over onze pallethandel in Rotterdam

Bongers Pallethandel is een flexibel bedrijf in Regio Rotterdam die haar klanten graag tevreden ziet. Wij bieden daarom de snelste en beste service en garanderen altijd zeer concurrerende prijzen. Bij onze pallethandel kunt u sowieso uitgaan van:

  • Goede service
  • Uitgebreid advies
  • Scherpe prijzen
  • Geen transportkosten

Wij geven onze klanten graag uitgebreid advies over de mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier ons complete aanbod.

Pallethandel Rotterdam: nieuw & gebruikte pallets 

Wij doen aan pallet verkoop en pallet inkoop van nieuwe en gebruikte pallets. Bij Bongers Pallethandel in Rotterdam bent u altijd verzeker van zeer concurrerende prijzen. Daarnaast staat duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel. Onze pallethandel repareert zelf beschadigde pallets en recyclet kapotte onderdelen. Er wordt dus nooit onnodig hout weggegooid. Wij zijn uw duurzame pallethandel in de omgeving van Rotterdam.


Contact met pallethandel Rotterdam

Zoekt u een pallethandel in Rotterdam voor de inkoop of verkoop van pallets? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt altijd een offerte aanvragen.