Pallet verkoop: specialist in verkoop pallets

IMG 20221004 WA0018

PALLET VERKOOP BIJ BONGERS

Pallet verkoop is onze specialisme! Bij Bongers Pallets verkopen wij al jaren nieuwe en gebruikte pallets in alle soorten en maten. Bij ons bent u verzekerd van een zeer vlotte levering en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Wanneer wij pallets aan u verkopen zijn wij binnen 48 uur bij u om de pallets af te leveren.

PALLET VERKOOP: UITGEBREID AANBOD

Pallets verkopen doen wij al jaren. Wij bieden een zeer uitgebreid aanbod van verschillende merken en (afwijkende) maten. Denk hierbij aan EURO/EPAL pallets, Chemie pallets en Blok pallets

Wij geven graag advies tijdens de verkoop van onze pallets. Wij adviseren u graag over het soort/merk pallet dat het meest geschikt is voor uw wensen. Denk hierbij aan pallets voor stellingen, pallets voor transport of pallets in de voedingsindustrie. Voor elke situatie bieden wij een oplossing.

 

DUURZAME PALLET VERKOOP

Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Wij blazen daarom nieuw leven in kapotte en beschadigde pallets. Wij vervangen zelf de beschadigde onderdelen. Pallets die niet meer bruikbaar zijn demonteren wij. Daarna recyclen wij de goede onderdelen. Op deze manier wordt er geen onnodig hout weggegooid en houden wij dus rekening met het milieu. 

IMG 20230331 WA0005 (1)

Pallet verkoop door Bongers 

Wij verkopen pallets aan particulieren en organisaties. Daarnaast doen wij aan de pallet inkoop. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op of vraag direct een offerte aan.