• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

INKOOP VAN PALLETS

Bij S. Bongers Pallets  bent u aan het juiste adres voor het verkopen van uw gebruikte of overtollige pallets .Wij kopen allerlei soorten pallets in . ook de beschadigde en kapotte pallets zijn bij ons welkom. Hier krijgt u een goede en eerlijke vergoeding voor. Wij kopen zowel van zakelijke als particulieren klanten. S. Bongers Pallets is altijd binnen 48 uur bij.

 

OVERTOLLIGE PALLETS

Overtollige of overbodige pallets nemen onnodig ruimte in beslag. Wanneer u de pallets laat afvoeren als (Bedrijfs)afval betaalt u hier veel geld voor . S Bongers Pallets haalt niet alleen uw pallets ( vanaf 50 stuks ) gratis op : in vrijwel alle gevallen geven wij u hier een eerlijke en goede vergoeding voor . Die vergoeding hangt af van de soort , maat en kwaliteit van de pallets. De hoeveelheid van de vergoeding doen wij altijd direct berekenen, dus geen verassingen achteraf.

 

HOE GAAN WIJ TE WERK

Wanneer u contact met ons op neemt over het weghalen van uw pallets . zullen wij u vragen om welke maat pallets het gaat en de hoeveelheid daarvan . aan de hand daarvan zullen wij u een indicatie prijs geven die wij zo op afstand kunnen bieden .binnen 48 uur zijn wij bij u om de pallets te bekijken en juiste prijs te bieden bij akkoord van beide partijen laden wij de pallets direct op en regelen wij de betaling direct cash of via bankoverschrijving. Die keuze is geheel aan u.

 

REPARATIE EN RECYCLING

Bij S. Bongers Pallets blazen wij een nieuw leven in de kapotte en beschadigde pallets Wij kijken ze zorgvuldig na en vervangen elk kapot onderdeel, de pallets die niet meer bruikbaar zijn demonteren wij en recyclen de goede onderdelen. Op deze manier wordt er geen onnodig hout weggegooid en dus goed voor het milieu.