Pallet inkoop: snel & betrouwbaar

IMG 20221004 WA0016

PALLET INKOOP BIJ BONGERS

Pallets inkopen? Bij S. Bongers Pallets bent u aan het juiste adres voor de inkoop van uw gebruikte of overtollige pallets. Hier krijgt u een zeer scherpe en eerlijke vergoeding voor. Wij kopen pallets in van zowel zakelijke als particuliere klanten. Beschadigde en kapotte pallets zijn bij ons welkom. Wij zijn binnen 48 uur bij u op locatie om de pallets (va. 50 stuks) kosteloos op te halen, ongeacht de grootte van het transport.

OVERTOLLIGE PALLETS INKOPEN

Overtollige of overbodige pallets nemen onnodig ruimte in beslag. Wij nemen de pallets graag van u over. Wanneer u de pallets laat afvoeren als (bedrijfs)afval betaalt u hier veel geld voor. Bongers Pallets haalt niet alleen uw pallets (va. 50 stuks ) kosteloos op: in vrijwel alle gevallen geven wij u hier goede vergoeding voor. Die vergoeding hangt af van de soort, de maat en de kwaliteit van de pallets. De hoeveelheid van de vergoeding berekenen wij ter plekke, dus geen verassingen achteraf!

WERKWIJZE PALLETS INKOPEN

Wij hanteren een eenvoudige werkwijze bij het inkopen van pallets. Wanneer u contact met ons op neemt zullen wij vragen om welke maat pallets het gaat en de hoeveelheid. Op basis daarvan zullen wij u een prijsindicatie geven. Binnen 48 uur zijn wij bij u om de pallets te bekijken en de uiteindelijke prijs te bieden. Bij akkoord van beide partijen laden wij de pallets direct op en regelen wij de betaling direct (cash of via bankoverschrijving).

DUURZAAM PALLETS INKOPEN

Bij Bongers Pallets blazen wij een nieuw leven in de kapotte en beschadigde pallets! Wij kijken deze zorgvuldig na en vervangen elk kapot onderdeel. De ingekochte pallets die niet meer bruikbaar zijn demonteren wij en daarbij recyclen wij de goede onderdelen. Op deze manier wordt er geen onnodig hout weggegooid en dus goed voor het milieu. Wij doen overigens ook aan pallet verkoop (nieuwe en tweedehands pallets).

 

IMG 20221004 WA0013