Palletten kopen: concurrerende prijzen

Palletten kopen doe je bij Bongers Pallets

Paletten kopen? Twijfel niet. Bongers Pallets is specialist in het verkopen van palletten. Bij Bongers Pallets kunt u palletten kopen in alle soorten en maten, van nieuwe palletten tot tweedehands palletten en dat voor een scherpe prijs. Vragen of onduidelijkheden? Neem contact op met een van onze specialisten.


Assortiment palletten kopen

Palletten kopen kan in alle soorten en maten, omdat wij onze klanten graag tevreden zien bieden wij een breed assortiment palletten aan. U kunt denken aan verschillende merken en (afwijkende) maten. Denk aan EURO/EPAL palletten, Chemie palletten en Blok palletten. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij geven kapotte en beschadigde palletten een nieuw leven en vervangen zelf de beschadigde onderdelen. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een goed milieu.

Over onze pallethandel

BongersPallets is het juiste adres om palletten te kopen. Wij zijn een flexibel bedrijf die zijn klanten graag op-en-top tevreden ziet. Naast dat wij altijd zeer concurrerende prijzen hanteren heeft u bij ons nog een aantal voordelen.
• Zeer goede service en advies
• Geen transportkosten
• Aflevering binnen 48 uur
• Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
• Uitgebreid aanbod

Palletten kopen? Neem contact op 

Bent u opzoek naar het juiste adres om palletten te kopen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.