Gebruikte pallets kopen: vlot én goed geregeld

Gebruikte pallets kopen bij Bongers

Gebruikte pallets kopen? Bij Bongers Pallets bent u aan het juiste adres. Wij verkopen al jaren gebruikte pallets van verschillende soorten merken. Wij hanteren een vlotte levering en een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding. Vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op.


Uitgebreid aanbod gebruikte pallets

Wij verkopen al jaren gebruikte pallets. Wij bieden daarom ook een zeer uitgebreid aanbod van verschillende merken en (afwijkende) maten. Hierbij kunt u denken aan EURO/EPAL pallets, Blok Pallets of Chemie pallets.

Wij geven u graag advies over de beste, gebruikte pallets passend bij uw situatie. Hierbij kunt u denken aan pallets voor stellingen, pallets geschikt voor transport of pallets geschikt voor de voedingsindustrie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.


Duurzaam gebruikte pallets verkopen

Duurzaamheid vinden wij heel belangrijk, zeker omdat wij met natuurlijke producten zoals hout werken. Wij proberen beschadigde pallets zo goed mogelijk te repareren zodat wij deze weer kunnen verkopen. Pallets die dusdanig beschadigd zijn demontoren wij. Daarna recyclen wij de gebruikte onderdelen. Op deze manier zullen wij nooit onnodig hout weggooien en houden we rekening met het milieu.

Gebruikte pallets kopen? Bel gerust

Wij verkopen onze gebruikte pallets aan particulieren en bedrijven. Naast de verkoop van gebruikte pallets doen wij ook aan pallet inkoop. Bent u op zoek naar kwalitatief goede, gebruikte pallets voor een scherp tarief? Neem dan gerust contact op of vraag direct een offerte aan. Wij zijn binnen 48 uur bij u op locatie om de pallets af te leveren.