Tweedehands pallets kopen: duurzame keuze

Tweedehands pallets kopen bij Bongers 

Tweedehands pallets kopen? Daarvoor bent u bij Bongers aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment tweedehands pallets. Wij bieden onze klanten een scherpe prijs en komen indien gewenst de pallets bij u afleveren op locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.


Uitgebreid aanbod tweedehands pallets 

Wij verkopen al jaren tweedehands pallets aan particulieren en bedrijven. Wij bieden een zeer uitgebreid aanbod van verschillende merken en speciale maten. Denk hierbij aan:

Ook bij de aanschaf van tweedehands pallets geven wij graag advies. Waar gaat u de tweedehands pallets voor gebruiken? Denk hierbij aan tweedehands pallets voor stellingen, tweedehands pallets geschikt voor transport of geschikt voor de voedingsindustrie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.


Tweedehands pallets: altijd duurzaam

Wij Tweedehands pallets kopen is een duurzame keuze en daar worden blij van! Wij zullen nooit onnodig hout verspillen of beschadige pallets zomaar weggooien. Op onze werkplaats proberen wij beschadige pallets te repareren zodat deze een twee leven kunnen krijgen. Wij vervangen zelf onderdelen. Op deze manier kunnen wij scherp geprijsde, tweedehands pallets aanbieden.

Tweedehands pallets kopen? Bel gerust

Wij verkopen onze gebruikte pallets aan particulieren en bedrijven. Bent u op zoek naar gebruikte pallets voor een super scherpe prijs? Neem dan contact op. Wij zijn binnen 48 uur bij u op locatie om de pallets af te leveren.