Tweedehands euro palletten: Betrouwbaar en sterk

Tweedehands euro palletten

Tweedehands euro palletten zijn de meest populaire en robuuste palletten, met een draagvermogen van ongeveer 1500 kg. Ze worden vaak gebruikt in uitwisselingssystemen.


Onze werkwijze

Zodra u ons via ons offerteformulier benadert, zullen wij ons best doen om binnen 3 uur te reageren met een scherp aanbod voor uw gewenste hoeveelheid tweedehands euro palletten. Bij akkoord zullen wij ons uiterste best doen om de palletten binnen 3 dagen bij u af te leveren, zonder transportkosten voor bestellingen vanaf 100 stuks.

Bij ons staat goede service hoog in het vaandel. Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop en de daarbij behorende levering

Over Bongers

Bij Bongers Pallets staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom bieden wij een snelle en betrouwbare service tegen zeer concurrerende prijzen. Wij beschikken over eigen transportmiddelen en rekenen geen transportkosten, ongeacht de grootte van uw bestelling.

Of het nu gaat om het leveren of ophalen van uw palletten, wij zorgen altijd voor een vlotte afhandeling en staan klaar om u te adviseren waar nodig. Met onze diverse transportvoertuigen kunnen wij elk formaat partij aan.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar tweedehands euro palletten en wilt u weten welke opties er beschikbaar zijn? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via het contactformulier, of vraag een offerte aan om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. U heeft ook de mogelijkheid ons een whatsapp bericht te sturen en wij geven snel antwoord op je vraag.