Pallets opkopen: altijd eerlijke vergoeding

PALLETS OPKOPEN DOOR BONGERS

Pallets opkopen is voor ons dagelijkse kost. Wij kopen gebruikte, beschadigde of kapotte pallets op van zowel particulieren als bedrijven. Hier krijgt u uiteraard een zeer scherpe en eerlijke vergoeding voor. Pallets laten opkopen en benieuwd naar uw vergoeding? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.


PALLETS OPKOPEN: ONZE WERKWIJZE 

Zodra u contact met ons opneemt over de pallets die u wil laten opkopen zijn er aantal punten die wij van u moeten weten. Hierdoor kunnen wij een betrouwbare prijsindicatie geven. Denk hierbij aan:

  • Het aantal pallets
  • De maat van de pallets

Indien akkoord met het voorstel zijn wij binnen 48 uur bij u op locatie om de pallets te bekijken. Daarna zullen wij de uiteindelijke prijs te bieden. Bij akkoord (uiteraard van beide partijen) laten wij uw pallets direct in en regelen wij de betaling direct.

DUURZAAM PALLETS OPKOPEN 

Duurzaamheid vinden wij erg belangrijk. Tijdens het opkopen van pallets houden wij hier rekening mee. Wij blazen namelijk nieuw leven in beschadigde of kapotte pallets die wij opkopen. Wij repareren zelf de beschadigde onderdelen en recyclen de goede onderdelen. Op deze manier voorkomen wij dat er onnodig hout wordt weggegooid.

CONTACT PALLETS LATEN OPKOPEN BONGERS

Wil jij jouw overtollige pallets door Bongers laten opkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een betrouwbare prijsindicatie. Naast het opkopen van pallets doen wij ook aan pallet inkoop en pallet verkoop.