Palletten kopen België: snel & betrouwbaar

Palletten kopen België

Palletten kopen in België? Bij Bongers Pallets zijn we gespecialiseerd in de verkoop van palletten, zowel nieuw als gebruikt. Of u nu in België woont of gevestigd bent, bij ons bent u verzekerd van een vlotte levering en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als u bij ons palletten koopt, garanderen wij een snelle levering binnen 3 dagen. Onze leveringsservice is beschikbaar door heel België om ervoor te zorgen dat uw palletten op tijd worden afgeleverd op de gewenste locatie.


Ruim assortiment palletten

Palletten verkopen is onze specialiteit, dit doen wij al jaren. Wij bieden een breed assortiment palletten aan in meerdere soorten en (afwijkende) maten. U kunt hierbij denken EURO/EPAL palletten, Chemie palletten en Blok palletten.

Duurzaam palletten kopen

Bij Bongers Pallets hebben we oog voor het milieu en bieden we een breed assortiment aan gerecyclede en gerenoveerde palletten. Ons ervaren team vervangt zelf de beschadigde onderdelen van kapotte palletten en demonteert palletten die niet meer bruikbaar zijn. De goede onderdelen worden gerecycled om nieuwe palletten te maken. Dit zorgt niet alleen voor een duurzamere oplossing, maar ook voor een aanzienlijke besparing in kosten.

Contact met Bongers

Bent u op zoek naar palletten in België of Nederland en wilt u weten welke mogelijkheden er voor u beschikbaar zijn? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via ons contactformulier of vraag een offerte aan. U kunt ook een Whatsapp-bericht sturen en wij zullen snel reageren op uw vraag.