Euro palletten kopen: uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Euro palletten kopen bij Bongers Pallets

Euro palletten kopen? Als specialist met jaren ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor het in- en verkopen van palletten in meerdere soorten en maten. Bent u op zoek naar sterke palletten met een goede prijs/kwaliteit verhouding en een goede service? Voor euro palletten kopen zit u bij ons goed.


Duurzaam palletten kopen

Duurzaamheid vinden wij erg belangrijk, wij willen dan ook ons steentje bijdragen aan een beter milieu. Dit doen wij door beschadigde of kapotte palletten zo goed mogelijk te repareren, dit doen wij tevens in onze eigen werkplaats. Op deze manier kunnen wij onze palletten op een relatief goedkope manier verkopen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit die wij leveren. Palletten die niet herbruikbaar zijn demonteren wij en daarvan recyclen wij de onderdelen die wel herbruikbaar zijn.
Wij streven ernaar om geen onnodig hout te verspillen.

Assortiment palletten kopen

Naast Euro palletten bieden wij een grootschalig assortiment met andere palletten aan. Wij bieden palletten aan geschikt voor verschillende industrieën, denk hierbij aan.
• Palletten voor stellingen
• Palletten voor transport
• Palletten voor de voedingsindustrie

Contact & werkwijze

Euro palletten kopen doet u bij Bongers, maar hoe gaan wij te werk? Wij verkopen palletten aan zowel particulieren als organisaties. Ook voor het verkopen van uw palletten bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan telefonisch contact met ons op. U heeft ook de mogelijkheid ons contact- of offerteformulier in te vullen en geven binnen 3 uur gehoor.