Euro palletten: populair & sterk

Euro palletten bij Bongers

Euro palletten aanschaffen? Palletten is onze specialiteit. Bij Bongers Pallets bent u aan het juiste adres voor in- en verkoop van onder andere euro palletten. Euro palletten vallen onder een van de meest populaire en sterke palletten die er zijn. Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven voor een zeer scherp tarief en met een goede service.


Hoe gaan wij te werk

Zodra u ons offerteformulier heeft ingevuld en verzonden, zullen wij binnen 3 uur contact met u opnemen tevens een scherp aanbod. Bij akkoord zullen wij binnen 3 dagen de palletten bij u leveren. Omdat service bij ons erg hoog staat, leveren wij zonder transportkosten al vanaf een afname van 100 palletten. Eén ding is zeker, bij Bongers Pallets is alles beter.

Goedkoop maar duurzaam

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij doen altijd ons best kapotte of beschadigde palletten zo goed mogelijk te repareren, dit doen wij in onze eigen werkplaats. Op deze manier kunnen de palletten op een relatief goedkope manier verkocht worden, palletten die dusdanig beschadigd zijn dat ze niet herbruikbaar zijn demonteren wij. Hierna recyclen wij de onderdelen die nog bruikbaar zijn. Wij vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan een goed milieu. Bij Bongers Pallets zullen wij nooit onnodig hout verspillen.

Contact euro palletten kopen

Bent u opzoek naar euro palletten en benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Aarzel niet en neem contact op doormiddel van het contactformulier of vraag een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.